Andreea Balan a adus bucurie celor mai mici si infocate fane! Vino sa o vezi sambata, 5 Martie la Dance All Stars

Andreea Balan a facut o surpriza celei mai simpatice perechi de gemene care ii asculta muzica si o admira. S-a dus direct la usa lor intr-o duminica dupa-amiaza si le-a surprins cu bilete la concertul urias pe care il va sustine cu trupa live, dansatorii si o multime de momente speciale si schimbari de costume pe 5 martie la Sala Polivalenta.

„Am auzit de la prieteni de o pereche de gemene care vroiau neaparat sa vina la concertul meu de pe 5 martie de la Sala Polivalenta si cereau parintilor incontinuu sa le cumpere bilete. Am zis ca trebuie sa facem ceva dragut pentru ele asa ca am luat legatura cu parintii lor, am complotat cu ei si le-am surprins cand am batut la usa. Reactia lor m-a emotionat foarte tare si mi-a adus aminte, din nou, de ce iubesc ceea ce fac: pentru ca pot sa aduc bucurie oamenilor de orice varsta cu showurile, cu muzica, cu trupa live, cu dansatorii, cu costumele, cu aparitiile mele pot sa bucur, sa distrez si sa fac oamenii sa zambeasca. E cea mai frumoasa senzatie!”

Vezi aici filmuletul:

Am auzit de la prieteni de o pereche de gemene care vroiau neaparat sa vina la concertul meu de pe 5 martie de la Sala Polivalenta si cereau parintilor incontinuu sa le cumpere bilete. Am zis ca trebuie sa facem ceva dragut pentru ele asa ca am luat legatura cu parintii lor, am complotat cu ei si le-am surprins cand am batut la usa. Reactia lor m-a emotionat foarte tare si mi-a adus aminte, din nou, de ce iubesc ceea ce fac: pentru ca pot sa aduc bucurie oamenilor de orice varsta cu showurile, cu muzica, cu trupa live, cu dansatorii, cu costumele, cu aparitiile mele pot sa bucur, sa distrez si sa fac oamenii sa zambeasca. E cea mai frumoasa senzatie!

Posted by Andreea Balan on Monday, February 29, 2016

andreea-surpriza2 andreea-surpriza

Showul Andreei este cireasa de pe tort din cadrul Campionatul National de Dans Sportiv unde cantareata-dansatoare este mandra sa urce pe scena si sa prezinte, in premiera, noul ei show la care lucreaza de trei luni, in fiecare zi.

Dupa ce a bifat un hit ce a stationat 10 saptamani in top 10 cu „Uita-ma” si dupa ce a castigat premiul BEST SHOW la Media Music Awards, Andreea reinventeaza showurile live cu o noua experienta ce va aduce si mai mult zambet in randul milioanelor de fani romani.

12716023_1563995243891141_5172748275347181099_o