Dance All Stars, un suflu nou pe scena competiilor din Romania! In curand spectacolul dansului ajunge mai aproape de tine

882182_1570787499878582_5972041309274538112_o

Campionatul National de dans Sportiv, Dance All Stars, a adus un suflu nou scenei dansului sportiv din Romania. Dupa un maraton de competitie incununat cu doua super show-uri semnate Corina si Andreea Balan, publicul a decis: vrem mai mult!

Romania iubeste dansul. Romania iubeste muzica. Impreuna, cele doua elemente artistice au strans mii de oameni timp de trei zile in Sala Polivalenta din Bucuresti.
Oamenii care au facut posibil un astfel de eveniment ne-au declarant ca spectacolul nu se opreste aici.

Vasile Gliga Urmeaza multe alte show-uri de competitie, prin toata tara, care vor aduce cei mai talentati dansatori de dans sportiv in acelasi ring si pe aceeasi scena cu cei mai indragiti artisti din Romania.
“Ne-am dorit sa facem ceva diferit” ne-a declarant Vasile Gliga, presedintele federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS). “Ne-am dorit ca oamenii care iubesc dansul sa primeasca si un show asa cum nu s-a mai vazut la astfel de competitii in Romania. In alte tari deja miscarea a luat amploare, iar dansul si muzica, merg oricum mana in mana. Campionii nostri merg acum mai departe la Campionatele Europene si Mondiale, iar la ce artisti ai ringului avem, nu putem decat sa ne asteptam ca toate trofeele sa fie aduse acasa, in Romania” a adaugat acesta.

Noi el tinem pumnii si promitem sa sustinem in continuare aceste show-uri care cresc prin inovatie si unicitate, numarul iubitorilor de dans sportive, la nivel national.

Dance All Stars este doar inceputul, ne-a promis Cornelia Dobre, organizatoarea evenimentului si directoarea Contessina Studio.