Biletele pentru Dance All Stars s-au pus in vanzare! Doar pana pe 14 februarie ai pret special

Bilete la Dance All Stars – Oferta speciala! Doar pana pe 14 februarie poti cumpara un bilet la pretul redus de 30 lei/zi. 

Vino la un show de dans incredibil, cu cei mai buni dansatori din Romania, cu invitati internationali, un juriu international de prestigiu plus show-uri extraordinarecampionilor mondiali Mirona Gliga și Roman Ciflicli! Totul se intampla la Dance All Stars, Campionatul National De Dans 2016, pe 4,5 si 6 Martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti!

In plus ai parte de recitaluri si show-uri de la Andreea Balan & Band si Corina!

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de dans si de spectacol. Timp de trei zile, la Sala Polivalenta vor dansa cei mai talentati dansatori din Romania.

Cumpara acum bilete la un pret special pentru cel mai important eveniment de dans din Romania: Dance All Stars, Campionatul National de Dans Sportiv 2016, pe 4,5 si 6 Martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele la oferta sunt disponibile pana pe 14 februarie pe www.bilete.ro,  in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

bilete si posta

Poti cumpara bilete la oferta si de pe www.vreaubilet.ro 

vreaubilet

Pregatiti-va sa TRAITI povesti in miscare la:
DANCE ALL STARS! Campionatul national de dans sportiv 2016!

In cea mai emotionanta saptamana a anului 2016, intre 4 si 6 martie, Sala Polivalenta imbraca straie de sarbatoare si aduce in prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale tarii, pe care le expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitrii din lume. Sute de mii de paiete, zeci de mii de pietre stralucitoare, cele mai frumoase costume isi dau intalnire la Campionatul National de Dans Sportiv 2016: Dance All Stars!

Trei zile de competitie asa cum nu ati mai vazut in Romania. Trei zile care va vor tine cu sufletul la gura. Lectie de miscare cu eleganta si talent, in direct de la starurile lumii dansului sportiv: Dance All Stars!

Completam magia dansului cu un moment unic. Intr-un decor de vis, ambalat in spectacolul anului 2016, transformam Sala Polivalenta in centrul Universului dansului sportiv. Incununam competitia cu un nume care inseamna show atat in dans, cat si in cantec – Andreea Balan & Band si Corina!

Vineri 4, sambata 5 si duminica 6 martie 2016. Trei zile pe care e bine sa vi le notati de acum in calendar, pentru ca nu vreti sa pierdeti nici un moment din Dance All Stars!

4,5,6 Martie 2016
Sala Polivalenta, Bucuresti
DANCE ALL STARS Campionatul National de Dans Sportiv 2016

Corina Poster Dance All Stars